O NAMA

Vaš omiljeni frizerski salon FASHION nalazi se u ULICI ZMAJA OD BOSNE BR. 45 u Sarajevu (Novo Sarajevo), nedaleko od tramvajske stanice Pofalići (prema gradu), odmah do Hotela Bristol, blizu velikih biznis centara gdje je i sjedište Ziraat banke.
Idealna lokacija jer se, s druge strane i preko puta glavne ulice, nalazi i veći broj poslovnih prostora: Sber banka, Restoran Lora - Druga kuća itd.
Uvijek ste dobrodošli!

061/139-317, 061/389-484

Možete nas pozvati na kontakt telefone za rezervaciju Vašeg frizerskog tretmana

Nalazimo se u Sarajevu

Ulica Zmaja od Bosne br. 45, kod Hotela Bristol Pofalići, Novo Sarajevo

Svaki radni dan od 8:00 do 19:00 sati

Subotom od 8:00 do 17:00 sati
Nedjeljom ne radimo

Fashion tim

Naš tim se sastoji od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovom najprofitabilnijem zanatu bez kojeg, da se razumijemo, ne može niko živjeti. Iza nas je hiljade i hiljade najboljih frizerskih kreacija i ogroman broj posjećenih događaja – sajmova, edukacija, raznih vrhunskih frizerskih manifestacija, gdje pratimo svjetske trendove, a iste primjenjujemo i u praksi.

Image placeholder

Prestižna takmičenja

Sarajevo, Beograd i drugi gradovi

Državno prvenstvo 2005.godine održano u Sarajevu sa osvojenom bronzom u ukupnom plasmanu na 2 modela i 5. mjesto na otvorenom prvenstvu u Beogradu, kao i posjeta ispred Kluba Sarajevo, tj. Saveza frizera BiH, na svjetskom takmičenja za frizere 2014.godine.

Image placeholder

Sajmovi, izložbe i manifestacije

Sarajevo, Zagreb i ostatak svijeta

Patrick Cameron svjetski stilista br.1 za svečane frizure, Timmy Hartley jedan od najpoznatiji svjetskih frizera - glavni edukator akademije Vidal Sassoon, učešće u prvom poslijeratnom Hair Show u Sarajevu, učešće na Fashion week manifestaciji kao glavni frizerski salon 2010/11.godine, posjeta Hair Expo Zagreb 2019.godine i brojni drugi.

Image placeholder

Najvažniji društveno odgovorni događaji, top seminari i priznanja

Bosna i Hercegovina, Italija i druge zemlje

Diploma o završenom seminaru za vlasuljara, Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH“ - prvi seminar koji je održan u BiH pod pokroviteljstvom Ambasade Švicarske, kao i brojni seminari posjećeni od poznatih svjetskih renomiranih brendova: Bed Head Tigi, Joico, Wella professionals, Matrix, Goldwell i većeg broja italijanskih brendova.