• Radni dani

    09:00 - 19:00

  • Subota

    09:00 - 17:00

  • Nedjelja

    Zatvoreno

Pratite nas

Balayage

Balayage za suptilnu eleganciju na ravnoj kosi

Balayage je umjetnost koja omogućava stvaranje suptilnih prelaza boja, pružajući kosi sofisticiran i prirodan izgled. U našem salonu, balayage je prilika da osvježite izgled uz suptilnu eleganciju koja se ističe na ravnoj strukturi kose.

Naši stručnjaci za bojanje kose pažljivo su radili na kosi, koristeći balayage tehniku kako bi postigli mekane prelaze boja. Svaki pramen kose pažljivo je osvijetljen nijansom koja se savršeno stapaju s prirodnom bojom kose. Rezultat je osvježena kosa s blistavim sjajem i suptilnim izgledom.

Ravna struktura kose pruža moderni dodir izgledu, naglašavajući eleganciju balayage-a i omogućujući da se istakne stil na suptilan način. Balayage će dodati dimenziju i dubinu kosi, stvarajući efekt sunčanih pramenova koji će se istaknuti u svakoj prilici.

Balayage je više od samo trenda – to je način da osvijetlite svoj izgled s elegancijom i suptilnošću koja će privući poglede. Vaša kosa je naša umjetnost, a balayage je način da istaknemo njenu prirodnu ljepotu na najbolji mogući način.

 

 

Category