• Radni dani

    09:00 - 19:00

  • Subota

    09:00 - 17:00

  • Nedjelja

    Zatvoreno

Pratite nas

Balayage

Balayage: Umjetnost suptilne elegancije za plavu kosu srednje dužine

Balayage je više od samo bojenja kose – to je umjetnost stvaranja suptilne ljepote koja osvjetljava kosu na prirodan i elegantan način. U našem salonu, balayage je prilika da osvježite svoj izgled i dodate dimenziju više.

Naši iskusni stilisti pažljivo su radili na kosi, koristeći tehniku balayage-a kako bi postigli mekane, prirodne prelaze boja. Svaki pramen kose pažljivo je osvijetljen, stvarajući besprijekorni efekt sunčanih pramenova koji se stapaju s prirodnom bojom. Rezultat je svijetla, osvježena kosa s prefinjenim sjajem i dubinom.

Plava kosa srednje dužine posebno je zahvalna za balayage tehniku jer omogućuje postizanje lijepih kontrasta i tekstura. Bez obzira šta odaberete, naš tim je prilagodio boje kako bi odgovarale stilu i osobnosti.

Balayage je više od samo trenda – to je način života. To je način da osvijetlite izgled s elegancijom i suptilnošću koja će privući poglede. Vaša kosa je naša umjetnost, a balayage je način da istaknemo njezinu prirodnu ljepotu na najbolji mogući način.

Category