• Radni dani

    09:00 - 19:00

  • Subota

    09:00 - 17:00

  • Nedjelja

    Zatvoreno

Pratite nas

Bojenje kose i šišanje

Zaronite u vatrenu eleganciju uz našu uslugu bojenja kose i blago šišanje vrhova!

U našem salonu, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi kosa postala izraz jedinstvene ljepote. Ovog puta, naša klijentica se odlučila za hrabru promjenu – bojenje kose u zanosnu nijansu narandžaste boje, koja će obasjati pojavu poput sunčevog zraka u sumrak.

Naši stručnjaci boje, majstori umjetnosti kose, temeljito su pristupili kosi, koristeći vrhunske proizvode i svoje vještine kako bi postigli savršen balans između intenziteta boje i njezine prirodnosti. Nijansa narandžaste boje koja vas obavija nosi sa sobom osjećaj topline i energije, ističući individualnost i osvježavajući izgled na najzavodljiviji način.

Dok smo bojili vašu kosu, nismo zaboravili na njezin oblik. Blago šišanje vrhova doprinijelo je očuvanju njezine punoće i volumena, pružajući osjećaj lakoće i pokreta. Svaki rez je precizno izveden kako bi kosa zadržala svoju prirodnu ljepotu, oblikujući se u frizuru koja privlači divljenje gdje god da kročite.

Rezultat? Osjećajte se kao vatra u noći dok hodate ulicom s novom nijansom narandžaste boje koja plijeni pažnju i blagim šišanjem vrhova koje osvježava i oživljava vaš izgled. Vaša kosa je naša strast, a vaše zadovoljstvo je naša misija.